Kurslederkurset Bryt Voldsarven

ATV Stavanger til et kurslederkurs der du som fagperson vil lære deg å holde kurset » Foreldreforberedelser mot vold». Dette er et kurslederkurs der du vil lære metoden » Bryt Voldsarven»- et foreldrekurs som har til hensikt å forebygge vold i nære relasjoner, som retter seg mot voksne som selv har vokst opp med vold i egen barndom, og som er opptatt av at egne barn ikke skal oppleve det samme.

I løpet av kurslederkursdagen vil vi gå gjennom foreldrekursets innhold, og dele våre erfaringer fra avholdte foreldrekurs. Dere vil få en kursledermanual og dere vil bli sertifiserte kursledere. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra tidligere kurslederkurs-deltagere om at de får god bruk for mye av det som ligger i manualen, også når de ikke selv holder kurs. Det ligger mye praktisk og konkret kunnskap her som mange har stor nytte av i sitt daglige arbeid i møte med foreldre som har opplevd vold i sin barndom.

Dato: 26.10.2017  hos ATV Stavanger

Klokkeslett: 10:00 – 17:00

Ved spørsmål om kurset ta kontakt med Elise Søreide, E-post: elise@atv-stiftelsen.no 

Sted
ATV Stavanger Valberggata 2, 4006 Stavanger
Tid
26. oktober 2017
Pris
  • 2400,-
Påmeldingsfrist
16. oktober 2017

Påmelding åpner 07. mars 2017

Foredragsholdere

Randi Mossefinn Familieterapeut
Elise B.Søreide
Elise B.Søreide Familieterapeut

Avbestillingsregler:

Ved avbestilling belastes kr 500,- . Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset belastes 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 7 dager belastes 100% av kursavgiften. Unntak er kun når man kan legge frem en sykemelding, rettsinnkalling eller innkalling til militærtjeneste (eks.rep.øvelse)​.