Kurslederkurset Bryt Voldsarven 2018

ATV Stavanger inviterer til kurslederkurs der du som fagperson vil lære deg å holde kurset «Foreldreforberedelser mot vold». På dette kurset vil du lære metoden » Bryt Voldsarven»- et foreldrekurs som har til hensikt å forebygge vold i nære relasjoner. Foreldrekurset retter seg mot voksne som selv har vokst opp med vold i egen barndom, og som er opptatt av at egne barn ikke skal oppleve det samme.

I løpet av kurslederkursdagen vil vi gå gjennom foreldrekursets innhold, og dele våre erfaringer fra avholdte foreldrekurs. Dere vil få en kursledermanual og dere vil bli sertifiserte kursledere. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra tidligere kurslederkurs-deltagere om at de får god bruk for mye av det som ligger i manualen, også når de ikke selv holder kurs. Det ligger mye praktisk og konkret kunnskap her som mange har stor nytte av i sitt daglige arbeid i møte med foreldre som har opplevd vold i sin barndom.

Dato: torsdag 15.11.2018  hos ATV Stavanger

Klokkeslett: 10:00 – 17:00

Ved spørsmål om kurset ta kontakt med Elise Søreide, e-post: elise@atv-stiftelsen.no 

Sted
ATV Stavanger Valberggata 2, 4006 Stavanger
Tid
15. november 2018
Pris
  • 2600,- inkludert lunsj
Påmeldingsfrist
12. november 2018

Påmelding åpner 13. juni 2018

Foredragsholdere

Randi Mossefinn
Randi Mossefinn Klinisk barnevernspedagog/Familieterapeut
Elise B.Søreide
Elise B.Søreide Klinisk sosionom/Familieterapeut

Avbestillingsregler:

Ved avbestilling belastes kr 500,- . Ved avbestilling senere enn 14 dager før kurset belastes 50% av kursavgiften. Ved avbestilling senere enn 7 dager belastes 100% av kursavgiften. Unntak er kun når man kan legge frem en sykemelding, rettsinnkalling eller innkalling til militærtjeneste (eks.rep.øvelse)​.