Nordisk konferanse om vold og behandling

Velkommen til 6. nordiske konferanse om vold og behandling! I år fyller ATV 30 år og dette vil vi feire sammen med dere på konferansen!  Konferansen har etablert seg som et viktig møtested for behandlere, forskere
og beslutningstagere innen feltet vold i nære relasjoner, der deltagerne kan inspirere og bli inspirert av kolleger og store internasjonale stjerner. I år vil det også arrangeres en preconference-dag den 14. november. Vår populære konferansefest holdes på Gamle Museet og inngangsprisen inkluderer tapas, velkomstdrink,  drikkebong, og underholdning.

Plenumsforedrag av Chandra Gosh Ippen, Robert Geffner, Babette Rotschild, Bruce Wampold, Bente Lømo, og Mark Coulter. Meld deg på i dag!

CALL FOR PAPERS
Ønsker du/dere å holde en workshop på konferansen?
I konferansekomiteen i ATV arbeides det med programmet for årets konferanse. Som forrige gang inviterer vi alle som arbeider på voldsfeltet i Norden til å melde sin interesse for å holde en workshop der en kan presentere sitt eget utviklingsarbeid og sine metoder i arbeid med barn, ungdom, voksne utsatte for vold og utøvere av vold i nære relasjoner. Vi ønsker at de som er interessert i å holde en workshop sender en kort beskrivelse av workshopen (abstract), workshoplederne og organisasjonen man representerer til Kine Blekkerud på epost: kine@atv-stiftelsen.no innen 23. april.

Vi planlegger også å organisere et forskningssymposium der aktuell nordisk forskning på voldfeltet kan presenteres.

Mer informasjon og program vil komme fortløpende.

Sted
Radisson Blu Plaza hotel Sonja Henies plass 3, Oslo
Tid
15. - 16. november 2017
Pris
  • 4300,- Konferansedagene
  • 1700,- Kun preconference 14.11.17
  • 5300,- Konferansedagene med preconference
  • 350,- Konferansefest
Påmeldingsfrist
09. november 2017
Meld deg på

Foredragsholdere

Chandra Gosh Ippen
Chandra Gosh Ippen Ph.D

Chandra Ghosh Ippen (Ph.D) er en av nestorene innen utviklingen av metoden Child Parent Psychotherapy (CPP). Hun er tilknyttet både Child Trauma Research Program ved University of California, San Fransisco og The National Child Traumatic Stress Network i USA. Chandra er en anerkjent forsker og kliniker innen behandling av traumer og psykiske problemer hos små barn og deres familier. Ippen har bidratt til utviklingen av CPP og er også medforfatter av CPPs behandlingsmanual ”Don´t hit my Mommy: A manual for Child-Parent Psychotherapy with young children exposed to violence and other trauma”.

Dr. Robert Geffner
Dr. Robert Geffner Ph.D., ABN, ABPP

Dr. Robert Geffner er klinisk psykolog og professor ved Alliant International University i California, US. Han har utdannet helsepersonell, dommere, advokater og andre om vold og traumer i over 30 år. Geffner er en av nestorene på feltet med bred kunnskap om alt fra utøvere, utsatte, barn og traumeog nevropsykologi og for tiden redaktør for fire vitenskapelige tidsskrift. Han har vært president i American Psychological Association Division of Trauma Psychology. I dag er han blant annet medlem av et nasjonalt nettverk «National Partnership to End Interpersonal Violence Across the Lifespan» (NPEIV) og president i American Academy of Couple & Family Psychology. Videre er han president og grunnleggeren av IVAT- Institute on Violence, Abuse and Trauma. IVAT arrangerer to store årlige internasjonale konferanser; International Summit on Violence, Abuse & Trauma, og International Summit on Preventing, Assessing & Treating Trauma Across the Lifespan.

Babette Rotschild
Babette Rotschild M.S.W., body-psychotherapist and specialist educator in the treatment of trauma and P.T.S.D.

Babette Rotschild er en av verdens ledende kroppspsykoterapeuter. Babette har jobbet som terapeut siden 1976, hovedsakelig med traumatiserte pasienter. I 9 år arbeidet hun i København, men er nå tilbake i Los Angeles. Hun har skrevet 6 viktige fagbøker, de mest kjente er «The Body Remember» og «Help for the Helper; the psychoiphysiology of compassion Fatigue and Vicatrous Trauma». På konferansen skal hun snakke om «Help for the Helper» i plenum, og ha en dags preconference workshop om kroppspsykoterapi ut fra sin siste bok. Babette har undervist over hele verden, men aldri tidligere undervist i Norge

Priser for årets konferanse:

Før 1. juni: kr. 4300,- (med preconference kr. 5300,-)
1. juni- 1. sept: kr. 4600,- (med preconference kr. 5600,-)
Etter 1. sept: kr. 4900,- (med preconference kr. 5900,-)

Pris for kun preconference den 14. nov: kr. 1700,-

Konferansefest: kr. 350,-

Regler for avbestilling: Ved avbestilling belastes kr. 500,-. Ved avbestilling senere enn 14 dager før konferansen belastes 50 % av deltakeravgiften. Ved avbestilling senere enn 7 dager før belastes 100 % av deltakeravgiften.